Denzel "Grosser Alpen Strassen Fuhrer" Nr 27 nu verkrijgbaar!
(gepubliceerd in april 2019)

Deze unieke reisgids doet de harten van alle avontuurlijke Alpenreizigers sneller slaan en omvat nu 624 pagina's. Van Wenen tot Marseille beschrijft hij op gedetailleerde wijze 518 verschillende routes. Naast de bekendste toeristische en geasfalteerde passen wordt er ook aandacht besteed aan de laatste "wilde" passen; meerbepaald de oude militaire verbindingswegen. Bij deze onverharde routes wordt met 2 symbolen verduidelijkt of het een makkelijke of moeilijke piste is.

GASF 27 bevat meerdere nieuwe routes en 111 schematische kaarten en grafieken. Fietsreizigers vinden informatie over stijgingspercentages in duidelijke dwarsdoorsneden. Ook de staat van het wegdek wordt uitvoerig beschreven. De vrije tunnelhoogte wordt nu ook vermeld voor bestuurders van campers en motorhomes.

Ter illustratie zijn er 348 kleurenfoto's opgenomen. De moeilijkheidsgraad van de beklimmingen wordt beoordeeld volgens een eigen Denzel-quotering. Hierbij staat 5 voor het allermoeilijkste niveau. Dit zijn wegen zonder enige infrastructuur en enkel berijdbaar op eigen risico. - In deze editie zijn alle teksten en kaarten nogmaals vernieuwd. Een vernieuwde layout maakt het geheel nog overzichtelijker. Het formaat van 12,5 x 22 cm is handig om mee te nemen. - Opmerkingen of vragen zijn steeds welkom, bij voorkeur in het Duits of Engels. denzel-verlag@web.de


Particuliere klanten kunnen de nieuwste uitgave rechtstreeks bestellen. Het boek kost 49,90 Euro. De verzendkosten voor verzendung bedragen 6,90 Euro. Vul ons bestelformulier:

 


U kunt hier bestellen:

amazon.de